De Nucleus Link Sample Roaster - Eenvoudig genoeg voor een beginner, geavanceerd genoeg voor een expert. - Dutch

Klantenservice: +32 56 257 665

Onze producten

Intro image

De Nucleus Link Sample Roaster - Eenvoudig genoeg voor een beginner, geavanceerd genoeg voor een expert.

Maandag 15 januari 2024 11:33:00 Europe/brussels

WEES DE MEESTER VAN JE BRANDING

Met een reeks profielen om je branding zo eenvoudig of zo gecompliceerd te maken als je zelf wilt, leggen we de macht terug in jouw handen, waarbij jij de smaakexpressie bepaalt die je wilt creëren.

Voor de ontwikkeling van de Nucleus LINK werd Sam Corra aan boord gehaald om een nieuw model te ontwikkelen dat ontworpen is voor koffieprofessionals om te gebruiken in cuppinglabs en om wedstrijdkoffies of speciale koffieprogramma's te ontwerpen. Met dit nieuwe apparaat hebben professionals uit de hele toeleveringsketen toegang tot een betrouwbare en betaalbare elektrische commerciële staalbrander.

Kenmerken:

- Geschikt voor iedereen (brander, koffieboer, barista enz.). Geen ervaring vereist.

- De enige brander op de markt die elke branding start bij kamertemperatuur, zodat het brandproces vanaf het begin gelijkmatig verloopt. De omgevingstemperatuur produceert ook minder CO2 tijdens het branden, zodat de koffie vers blijft.

- Dichtheidsprofilering via op maat gemaakte app. Laat je eenvoudig leiden naar het perfecte cuppingprofiel voor elke koffiesoort.

- LINK: waar technologie en functionaliteit samenkomen met betaalbaarheid.

- Gebruikt voor de WBrC-winningsroutine van 2021 in Milaan en verschillende nationale en regionale barista's en koffiezetters over de hele wereld.

IMG 4283

Wordt geleverd met een duurzame reiskoffer van militaire kwaliteit voor eenvoudige draagbaarheid en opslag.

NUCLEUS LINK ROASTER
IMG 4284

De LINK is een 3-delig systeem: de Link sample roaster, de Link App en de Link Studio Software.

1. De sample roaster: In de kern is het een volledig geautomatiseerde wervelbed brandmachine. Hij is ontworpen om onafhankelijk van de andere te worden gebruikt voor mobiliteit en eenvoud en heeft meer dan 350 unieke profielen die vooraf zijn geladen en toegankelijk zijn met één druk op de knop. Alles wat je nodig hebt is stroomvoorziening en groene koffie. De bonenkamer heeft een thermokoppel dat de temperatuur van de bonen in realtime afleest en deze temperatuur doorgeeft aan een ingebouwde PID-regelaar. Deze PID regelaar past vervolgens de output van het verwarmingselement aan om het gewenste profiel te volgen gedurende de hele branding. De profielen zijn gekalibreerd voor batches van 50-100g, met een maximale kamercapaciteit van 200g (met behulp van aangepaste gebruikersprofielen). Combineer het met de App om professionele profielaanbevelingen te krijgen. Combineer het met de Studio software om toegang te krijgen tot je brandlogs en je eigen profielen te ontwerpen.

2. De App: De App is beschikbaar voor Android of iOS en gebruikt wat basisinformatie over je koffie met behulp van de meegeleverde densiteitstube. De informatie over je koffie wordt door een regelmatig bijgewerkte database gehaald om professionele profielaanbevelingen te doen. Gebruik de feedback van je eerste branding en gebruik de "Advanced Dial In" functie om de laatste aanpassingen te doen om je perfecte profiel te vinden. Met de "Fan Calibration" kun je de brander nauwkeurig afstellen op jouw hoogteligging.

3. De software: De Studio Software kan worden gedownload naar Windows of Mac (scroll naar beneden naar "Downloads") en tilt deze brander naar het niveau van een expert. Hiermee kun je de ingebouwde profielen naar wens aanpassen of je eigen brandprofielen vanaf de grond opbouwen. Je kunt profielen delen met je collega branders en zelfs profielen importeren uit Artisan Scope en andere brandsoftware om ze om te zetten in een Link brandprofiel. Oneindig veel mogelijkheden!

Wat zit er in het pakket?

De Nucleus LINK wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om meteen te beginnen met branden:

  • De LINK brander
  • De roostertop met afneembare vliesjesvanger
  • Dichtheidsslang
  • Doseerbeker
  • Sample tray
  • USB-kabel
  • Alles verpakt in een waterdichte koffer van militaire kwaliteit

Must see video's - Big Up for Captain's Coffee! <3

Gerelateerde nieuwsitems

Intro image

Schrijf je in
op onze nieuwsbrief