De Morning Drink Machine, capsulekoffie, maar dan beter! - Dutch

Klantenservice: +32 56 257 665

Onze producten

Intro image

De Morning Drink Machine, capsulekoffie, maar dan beter!

Dinsdag 4 juli 2023 11:15:00 Europe/brussels

THE MORNING COFFFEE DRINK MACHINE

Neem een duik in de functies en technologie die de Morning Machine tot de beste capsulemachine op de markt maakt.

Het begint met een druk op de knop
De betrokkenheid en ervaring werd verhoogd met een interactief OLED-scherm en draaiknop waarmee je met één druk op de knop gegevens kunt scrollen en lezen.

Professioneel ontwikkelde drukprofielen
Zodra het koffiezetten is gestart, dicteert een uitgebreid algoritme de druk en de intervallen waarmee het water door je capsule wordt geleid. De verschillende profielen zijn ontwikkeld door een team van koffienerds, die drie jaar lang duizenden capsules hebben gebruikt, en halen de beste smaken uit elke capsule.

Wat heeft druk met koffie te maken?

De wetenschap achter het zetten van koffie gaat in op de verschillende concentraties die aanwezig zijn in koffie. Het is algemeen aanvaard in de industrie dat de meer gewenste smaken worden geëxtraheerd aan het begin van het zetproces en minder gewenste aan het einde. De mogelijkheid om de druk te regelen stelt de machine in staat om de extractie naar het einde van het proces toe te verminderen, wat resulteert in heerlijke koffie.

Tot op de gram nauwkeurig.

Terwijl je kopje gevuld wordt, meet een weegschaal stilletjes de drankoutput en synchroniseert deze met je pomp om de optimale output te kalibreren.

Bloom & Brew
Het toonaangevende kant-en-klare recept van de Morning Machine, Bloom & Brew, bestaat uit een functie waarbij de machine de capsule vooraf vult met een bepaalde hoeveelheid water gedurende een bepaalde tijd, waardoor de koffiedrab tot bloei komt voor het eigenlijke koffiezetproces:

"The Ten" zijn kant-en-klare recepten die zijn gemaakt met het doel om tien betrouwbare recepten te hebben om elke capsule voor optimaal genot direct uit de verpakking te leveren.

Als jij het soort koffiedrinker bent dat tevreden is met gewone zwarte koffie, dan is de Morning Machine waarschijnlijk niets voor jou. In plaats daarvan is hij bedoeld voor mensen die betere koffie willen zetten in het comfort van hun eigen keuken zonder urenlang moeizaam zichzelf vaardigheden aan te leren en er veel tijd in te besteden.

Profiteer van de volledige functionaliteit van de Morning Machine en je kunt eindeloos verschillende smaakprofielen, mondgevoel en aroma's ontdekken:

MRNG Machine Black 05

Hoewel het prijskaartje hoog is voor een capsulemachine zonder melkopschuimsysteem, kan het na verloop van tijd een besparing opleveren als je vaak ambachtelijke koffie uit een café drinkt. Of, als je merkt dat je huidige capsulemachine de beloofde smaken niet waarmaakt, kan de Morning Machine de sleutel zijn om het meeste uit specialty coffee capsules te halen. Hoe dan ook, dit is er zeker een voor echte koffieliefhebbers.

Wij bieden voorlopig enkel bijhorende Specialty Coffee Capsules aan van een wereldbekende Belgische Specialty Coffee Roaster: CAFFENATION

Ontwerp zonder titel 57

Gerelateerde nieuwsitems

Intro image

Schrijf je in
op onze nieuwsbrief