De Aram Espresso Maker - Dutch

Klantenservice: +32 56 257 665

Onze producten

Intro image

De Aram Espresso Maker

Donderdag 27 juni 2019 11:48:00 Europe/brussels
Sprudge Aram Coffee Maker Juliana Ganan DSC9091 740x494 cb6d98fdaff23de180f1a5a5d440ab73

ETHISCH GEMAAKT IN BRAZILIË

De Aram espressomachine is de eerste espressomachine die ooit in Brazilië is geproduceerd. Ze werken met meer dan 20 kleine en middelgrote lokale leveranciers in de Curitiba-regio in Zuid-Brazilië en ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen goed betaald wordt en deelneemt aan de ontwikkeling van hun producten.

Het leek perfect te passen toen Esmanhoto en Aram elkaar ontmoetten om dit specifieke apparaat te bespreken. Esmanhoto bracht zijn kennis en rijke ervaring in de koffie-industrie mee en Aram had zijn visie op innovatie. De overeenkomst werd gesloten toen Aram Esmanhoto zijn technische tekeningen van het door hem ontworpen koffiezetapparaat liet zien. Esmanhoto was zo verleid door het idee dat hij niet kon weigeren om mee te doen, dat ze samen gingen werken - Aram aan de ontwerp- en ambachtelijke kant, Esmanhoto aan de gebruikerservaring en het koffieproeven.

De Aram koffiemachine is een ongelooflijk eenvoudig en innovatief concept. Het heeft geen energiebron nodig, maar je hebt een apart middel nodig om het water te verwarmen en de bonen te malen. Het team besloot te kiezen voor een schroefdraad in plaats van een hendel, omdat het koffiezetapparaat niet alleen heel mooi zou zijn, maar ook de eerste zou zijn die een druk zou hebben die door een schroefdraai wordt geregeld in plaats van een hefboommechanisme.

Gerelateerde nieuwsitems

Intro image

Schrijf je in
op onze nieuwsbrief