Wilfa, Scandinavische koffietraditie - geherdefinieerd - Dutch

Klantenservice: +32 56 257 665

Onze producten

Intro image

Wilfa, Scandinavische koffietraditie - geherdefinieerd

Donderdag 28 november 2019 19:30:00 Europe/brussels

Bij Wilfa kennen ze koffie. Je zou bijna kunnen zeggen dat het in hun bloed zit...
Het resultaat is een koffiezetapparaat dat "de Noordse koffie" recreëert en ontwikkelt.

In de Scandinavische regio houden ze van koffie! Het koffiezetapparaat is de kern van hun tradities. Het is het eerste apparaat dat ze 's morgens aanzetten en het laatste dat voor het slapen gaan wordt uitgeschakeld. Voor velen is het eerste kopje van de dag bijna een religieus ritueel, een moment waarop alles zich concentreert rond dat stomende hete kopje, voordat de drukte van het dagelijks leven zich vastgrijpt.

Wilfaary cb6d98fdaff23de180f1a5a5d440ab73

De Precision wordt gevormd door een toegenomen begrip van de wetenschap van het koffiezetten en door tektonische innovaties die een ongeëvenaarde precisie en consistentie mogelijk maken. Het resultaat is een prachtige machine - en perfect gezette koffie, telkens opnieuw.

WILFA Waterflow controle

Wilfa Smart Precision heeft de verhouding tussen vers gemalen koffie en vers water geperfectioneerd. Met de flow control kunt u de hoeveelheid koffie aanpassen aan uw smaak voorkeuren.

Afneembare watertank
Vers, schoon water is een van de belangrijkste ingrediënten in heerlijke koffie. Om die reden heeft Wilfa een afneembare watertank.

Juiste verhouding tussen koffie en water
Volg de metingen van versgemalen koffie en water die op het waterreservoir zijn aangegeven, stel de debietregeling in op de juiste waarde en beleef het genot!

Wilfa Precisie

Ontwikkeld in samenwerking met Tim Wendelboe: Hij werd bekroond met de Allegra European Coffee Shop Onderscheiding voor "Uitstekende bijdrage aan de Europese koffie-industrie".

☆ Best Nordic Roaster 2010

☆ Best Nordic Roaster 2009

☆ Best Nordic Roaster 2008

☆ World Barista Champion 2005

☆ World Barista Champion 2004

Gerelateerde nieuwsitems

Intro image

Schrijf je in
op onze nieuwsbrief